• Team VHD

Glad sommar!


Vi vill önska dig en riktigt fin sommar. Förutom bra väder (förhoppningsvis), god mat och lite semester så hoppas vi att du vilar ordentligt så att du är redo att komma tillbaka till en spännande höst. Vi kommer också ha semester men självklart arbeta så att vi alltid finns tillgängliga för dig vid funderingar. Under juli kommer vi ha öppet lite mindre men samtidigt kommer supporten, som vanligt, alltid vara öppen. Gällande öppettider och annan nyttig information kommer vi förmedla detta löpande på vår hemsida: https://www.vhdmedia.se/nyheter. Vi vill avsluta med att önska dig en riktigt trevlig dag! /VHD Teamet


kontakt

Chatta med oss: Klicka på Chatta / Chat knappen längst ner till höger.

Ring oss: 010-160 50 40

E-posta oss: sale [@] vhdmedia.se

Bli kontaktad: Klicka här!

MADE BY          IN SWEDEN

© 2008-2021 VHD Media Group AB | Edsbrogatan 1E, 752 28 Uppsala, Sweden