• VHD Team

Vår första nyhet är ganska stor... (för oss)!


Det var bara tre år sen sist vi flyttade. Då -flyttade vi till helt nybyggda lokaler och kände precis som nu att detta är perfekt. Vi kan njuta och ha kul om dagarna, vi kan växa och vi kan effektivt avhjälpa och skapa mervärden åt våra kunder. Men!

... Det blev bara just tre år. Vi har i dagarna signerat ett nytt hyresavtal där vi åter igen ska flytta till nybyggda lokaler. Varför? Ja -vi har växt, vi är fler och behöver ärligt talat fler mötesrum. Därför kommer vi flytta till en lokal som är 33% större än vår nuvarande.

Här är ena kortsidan. Ni kan se vår entré till höger som nästan är helt i glas.

#nyttkontor #kontoret #växt #flytt

kontakt

Chatta med oss: Klicka på Chatta / Chat knappen längst ner till höger.

Ring oss: 010-160 50 40

E-posta oss: sale [@] vhdmedia.se

Bli kontaktad: Klicka här!

MADE BY          IN SWEDEN

© 2008-2021 VHD Media Group AB | Edsbrogatan 1E, 752 28 Uppsala, Sweden