Våra kunder

För oss är relationen med våra kunder inte bara enormt viktigt utan också fantastiskt kul! Vi försöker alltid överraska våra kunder. Vi är riktigt stolta att få vara deras leverantör. En av hemligheterna är att alltid finnas tillgänglig med korta svarstider.

Svensk fastighetsförmedling

Vår nya sms lösning från VHD Media Group innebär stabila, snabba och säkra leveranser av sms, något vi sökt efter en längre tid. Lösningen vi fått från VHD Media Group passar mer än bra och fungerar precis som det ska.

 

Vi har under tiden från test till riktig trafik inte haft några problem. Detta är viktigt då vi förmedlar viktig information både internt men främst ut till våra kunder.

Mårten Wahlström

IT-chef, Svensk Fastighetsförmedling | www.svenskfast.se

 

sportamore

Sportamore är Nordens största sportbutik online. Vi lägger stort fokus på våra kunder och strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ service med det lilla extra. Därför är det viktigt för oss att även våra samarbetspartners lägger vikt på bra service – och det har VHD Media visat sig göra.

 

 

VHD Media finns alltid tillgängliga för att hjälpa till med både kampanjer och frågor och vi är väldigt nöjda med den snabba och hjälpsamma supporten vi har fått av dem. I de fall problem har uppstått har de agerat snabbt och löst ärendet professionellt.

 

Deras verktyg är lätt att administrera och ger oss en tydlig överblick på våra kampanjer, både redan skickade och kommande SMS. Via VHD Media har vi kunnat leverera prisvärda SMS med säkra leveranser till våra kunder. Vi kan varmt rekommendera dem.

 

 

Hanna Hjerppe

Customer Communications Manager, Sportamore AB

 

lyko

Vi valde att samarbeta med VHD Media för att de har visat sig vara en fullvärdig partner som kan tillgodose de behov vi har. De har varit flexibla i alla diskussioner vi har haft och visat stor anpassningsförmåga. För oss är det viktigt att SMS:en håller hög kvalitet och anländer på överenskomna tider. Detta har VHD Media visat att de med gott betyg klarar av till förmånliga priser.

 

I de fall där avvikelser skett har de varit snabba och kreativa i att hitta lösningar på problemen.

 

Att deras system via API är förberett för att kommunicera med våra övriga system, samt hur de visat att de är en leverantör som vill utvecklas framåt gör att vi känner oss trygga med dem inför framtiden.

André Ihlar

Online Sales Manager, Lyko Online AB | www.lyko.se

 

Dahl

Samarbetet med VHD Media Group har fungerat bra redan från början. En enkel driftsäker tjänst som alla lätt administrerar på egen hand.

 

Deras support har varit fantastisk och kundtjänsten har riktigt bra responstider. Det allra bästa med VHD Media Group är att de tar helhetsansvaret och supporten fullt ut.

Runa Alfvén

Telefoniansvarig, Dahl Sverige AB | www.dahl.se

Ratsit

Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner privatpersoner och företagare i Sverige.

 

Våra kunder är det viktigaste för oss vilket innebär att våra leverantörer måste vara de bästa inom sin bransch och som delar våra värderingar av att tänka långsiktigt, ta ansvar och att skapa trygghet.

 

Genom vårt samarbete med VHD Media Group har vi tagit fram en smidig lösning för våra kunder att kunna logga in i vårt system genom validering via SMS.

 

Kontakterna med VHD Media Group AB fungerar utmärkt både när det gäller leverans av SMS-tjänsterna och vid eventuella problem som uppstår.

Anders Johansson 

VD, Ratsit AB | www.ratsit.se

checkbiz

Checkbiz är ett snabbväxande företag inom informationsbranschen med fokus på hållbara och långsiktiga relationer.

 

Partnersamarbeten är viktiga för oss och vi ställer höga krav på våra partners speciellt vad det gäller kreativitet, flexibilitet och servicevilja. Hos VHD fann vi detta i överflöd.

 

Genom vårt samarbete med VHD Media Group har vi fått en unik möjlighet att leverera enkla, snabba och prisvärda SMS-tjänster till våra kunder som ett komplement till våra API tjänster för uppslag gällande konsument- och företagsuppgifter.

Kristoffer Andersson

VD, Checkbiz AB | www.checkbiz.se

varför vhd?

ÖKAD FÖRSÄLJNING

VHD hjälper dig forcera ditt budskap genom vimmel av andras. På det sättet kan du lägga mer av din energi på dina intäkter. Det gör att du säljer mer.

alltid med dig

De flesta verktygen kommer du alltid åt, oavsett var du är. Verktygen är molnbaserade och allt du behöver är en internetuppkoppling.

Lojalare kunder

När du kombinerar våra tjänster kan du erbjuda anpassade och uppskattade budskap som ger dig fler lojala kunder och ökad försäljning.

Tryggt och Säkert

Din data är säker hos oss. Vi använder några av världens bästa datacenter för att garantera att både du (och vi) kan sova gott om natten.

mer tid

Vi kan hjälpa dig automatisera dina flöden och minimera kostnader. Det skapar mer tid för dig och din kund. Så du kan tänka på annat.

korrekt pris

En förutsättning för att leverera högkvalitativa tjänster är att erbjuda våra kunder korrekt pris, det får du hos oss.

kontakt

Chatta med oss: Klicka på Chatta / Chat knappen längst ner till höger.

Ring oss: 010-160 50 40

E-posta oss: sale [@] vhdmedia.se

Bli kontaktad: Klicka här!

MADE BY          IN SWEDEN

© 2008-2020 VHD Media Group AB | Edsbrogatan 1E, 752 28 Uppsala, Sweden