Våra kunder

För oss är relationen med våra kunder inte bara enormt viktigt utan också fantastiskt kul! Vi försöker alltid överraska våra kunder. Vi är riktigt stolta att få vara deras leverantör. En av hemligheterna är att alltid finnas tillgänglig med korta svarstider.

Svensk fastighetsförmedling

Vår nya sms lösning från VHD Media Group innebär stabila, snabba och säkra leveranser av sms, något vi sökt efter en längre tid. Lösningen vi fått från VHD Media Group passar mer än bra och fungerar precis som det ska.

 

Vi har under tiden från test till riktig trafik inte haft några problem. Detta är viktigt då vi förmedlar viktig information både internt men främst ut till våra kunder.

Mårten Wahlström

IT-chef, Svensk Fastighetsförmedling | www.svenskfast.se

checkbiz

Checkbiz är ett snabbväxande företag inom informationsbranschen med fokus på hållbara och långsiktiga relationer.

 

Partnersamarbeten är viktiga för oss och vi ställer höga krav på våra partners speciellt vad det gäller kreativitet, flexibilitet och servicevilja. Hos VHD fann vi detta i överflöd.

 

Genom vårt samarbete med VHD Media Group har vi fått en unik möjlighet att leverera enkla, snabba och prisvärda SMS-tjänster till våra kunder som ett komplement till våra API tjänster för uppslag gällande konsument- och företagsuppgifter.

Kristoffer Andersson

VD, Checkbiz AB | www.checkbiz.se

lyko

Vi valde att samarbeta med VHD Media för att de har visat sig vara en fullvärdig partner som kan tillgodose de behov vi har. De har varit flexibla i alla diskussioner vi har haft och visat stor anpassningsförmåga. För oss är det viktigt att SMS:en håller hög kvalitet och anländer på överenskomna tider. Detta har VHD Media visat att de med gott betyg klarar av till förmånliga priser.

 

I de fall där avvikelser skett har de varit snabba och kreativa i att hitta lösningar på problemen.

 

Att deras system via API är förberett för att kommunicera med våra övriga system, samt hur de visat att de är en leverantör som vill utvecklas framåt gör att vi känner oss trygga med dem inför framtiden.

André Ihlar

Online Sales Manager, Lyko Online AB | www.lyko.se

Dahl

Samarbetet med VHD Media Group har fungerat bra redan från början. En enkel driftsäker tjänst som alla lätt administrerar på egen hand.

 

Deras support har varit fantastisk och kundtjänsten har riktigt bra responstider. Det allra bästa med VHD Media Group är att de tar helhetsansvaret och supporten fullt ut.

Runa Alfvén

Telefoniansvarig, Dahl Sverige AB | www.dahl.se

Ratsit

Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner privatpersoner och företagare i Sverige.

 

Våra kunder är det viktigaste för oss vilket innebär att våra leverantörer måste vara de bästa inom sin bransch och som delar våra värderingar av att tänka långsiktigt, ta ansvar och att skapa trygghet.

 

Genom vårt samarbete med VHD Media Group har vi tagit fram en smidig lösning för våra kunder att kunna logga in i vårt system genom validering via SMS.

 

Kontakterna med VHD Media Group AB fungerar utmärkt både när det gäller leverans av SMS-tjänsterna och vid eventuella problem som uppstår.

Anders Johansson 

VD, Ratsit AB | www.ratsit.se

16 Dec 2019

Vi har tidigare skrivit om RCS och hur man kan utveckla kommunikationen mellan företag och personer. Tyvärr tar oftast saker längre tid än vad man vill. Eller?

Jo -tid tar det faktiskt, främst för operatörer att anpassa och stödja den nya tekniken. Men idag har faktiskt...

21 Nov 2019

Den oerhört populära dagen på året är snart här. Är du redo för anstormningen den 29 november och har du dem rätta verktygen för att nå ut till dina kunder i djungeln av andras erbjudanden?

Black Friday är numera den starkaste dagen för e-handel i Sverige. Omsättningen...

4 Mar 2019

VAD

API står för Application Program Interface. En förkortning som för en utvecklare eller teknisk intresserad inte är något konstigt eller oklart, men som får en person som saknar tekniskt intresse att slå bakut. 

VARFÖR

Man kan kort säga att ett API är en standard...

Please reload

kontakt

Chatta med oss: Klicka på Chatta / Chat knappen längst ner till höger.

Ring oss: 010-160 50 40

E-posta oss: sale [@] vhdmedia.se

Bli kontaktad: Klicka här!

© 2008-2020 VHD Media Group AB | Edsbrogatan 1E, 752 28 Uppsala, Sweden