it-tjänster

Vi analyserar ditt behov och bygger lösningar baserade på den senaste tekniken och verktygen som finns tillgängliga. Vi är stolta över våra kunders framgångar och att vi alltid ser till att våra kunder är före konkurrenterna när det gäller teknik.

Vi kan bland annat

  • Design/ User experience

  • Backend architecture

  • App development Mobile/web

  • Integration and testing

  • Server side assistance

  • Analytics and insigits

Kunder som använder oss

mer information

Behöver du specialisthjälp i utveckling, mjukvaru-arkitektur, välja rätt plattform, programspråk, hjälp med moln införande eller behöver hjälp i en utveckling av en webblösning?

 

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till alla typer av företag. Våra mycket kompetenta team av arkitekter, datavetare, webb / mobila utvecklare, testare och felsökare kan bidra till att påskynda din utveckling och minska tiden för att komma till marknaden.

Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst samtal för att se hur vi tillsammans kan avhjälpa eller effektivisera processer inom er organisation. 

Boka en demo!

Du kan på ett enkelt och snabbt sätt låta oss demonstrera våra tjänster. Klicka på knappen nedan, så hör vi av oss.

varför vhd?

ÖKAD FÖRSÄLJNING

VHD hjälper dig forcera ditt budskap genom vimmel av andras. På det sättet kan du lägga mer av din energi på dina intäkter. Det gör att du säljer mer.

Lojalare kunder

När du kombinerar våra tjänster kan du erbjuda anpassade och uppskattade budskap som ger dig fler lojala kunder och ökad försäljning.

alltid med dig

De flesta verktygen kommer du alltid åt, oavsett var du är. Verktygen är molnbaserade och allt du behöver är en internetuppkoppling.

Tryggt och Säkert

Din data är säker hos oss. Vi använder några av världens bästa datacenter för att garantera att både du (och vi) kan sova gott om natten.

mer tid

Vi kan hjälpa dig automatisera dina flöden och minimera kostnader. Det skapar mer tid för dig och din kund. Så du kan tänka på annat.

korrekt pris

En förutsättning för att leverera högkvalitativa tjänster är att erbjuda våra kunder korrekt pris, det får du hos oss.

ladda ner

Urval
- IT-tjänster

16 Dec 2019

Vi har tidigare skrivit om RCS och hur man kan utveckla kommunikationen mellan företag och personer. Tyvärr tar oftast saker längre tid än vad man vill. Eller?

Jo -tid tar det faktiskt, främst för operatörer att anpassa och stödja den nya tekniken. Men idag har faktiskt...

21 Nov 2019

Den oerhört populära dagen på året är snart här. Är du redo för anstormningen den 29 november och har du dem rätta verktygen för att nå ut till dina kunder i djungeln av andras erbjudanden?

Black Friday är numera den starkaste dagen för e-handel i Sverige. Omsättningen...

4 Mar 2019

VAD

API står för Application Program Interface. En förkortning som för en utvecklare eller teknisk intresserad inte är något konstigt eller oklart, men som får en person som saknar tekniskt intresse att slå bakut. 

VARFÖR

Man kan kort säga att ett API är en standard...

Please reload

kontakt

Chatta med oss: Klicka på Chatta / Chat knappen längst ner till höger.

Ring oss: 010-160 50 40

E-posta oss: sale [@] vhdmedia.se

Bli kontaktad: Klicka här!

© 2008-2020 VHD Media Group AB | Edsbrogatan 1E, 752 28 Uppsala, Sweden