GDPR

EU har antagit en ny förordning om dataskydd som kallas Dataskyddsförordningen på svenska. GDPR är en förordning som träder i kraft den 25 maj 2018 i alla EU:s medlemsstater. Vi på VHD välkomnar och står redo för de förändringar GDPR innebär.

Allt om gdpr på en sida

På den här sidan kommer vi samla allt vi har om GDPR. Du får möjlighet att på ett transparent sätt granska hur vi arbetar med personuppgifter och på vilket sätt vi skyddar uppgifterna. ​

 

Har du allmänna frågor om vårt GDPR arbete ber vi dig e-posta till support [@ ] vhdmedia.se. Om du är slutanvändare till en av VHDs kunder ber vi dig kontakta kunden tillika avsändaren direkt.

VHD hanterar all data från kunder som personuppgifter med respekt och utan reservationer i enighet med GDPR:s bestämmelser. ​

 

Kunden är personuppgiftsansvarig och VHD förbinder sig till att verka personuppgiftsbiträde för kundens räkning.

 

Då mobiloperatörer följer en lagstiftning som kallas LEK och som är överordnad GDPR är operatörer inte underbiträden till oss. Operatörer ansvarar självständigt för att uppfylla GDPR i alla delar i kombination av LEK. ​

 

LEK står för "Lagen om Elektronisk Kommunikation".

Har du ett personligt personuppgiftsärende?

Vänligen klicka här.

I varje land som är medlem i EU finns en tillsynsmyndighet. I Sverige heter myndighet Integritetsskyddsmyndigheten, tidigare Datainspektionen. Läs mer om GDPR och annat: https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/

avtal, villkor & policys 

Dataskyddspolicy / Integritetspolicy

Allmänna villkor inklusive Personuppgiftsbiträdesavtal och Säkerhetspolicy

General Terms including DPA and Policys (english version)

14 Dec 2018

Som företagare har du ganska säkert insett att det finns en mängd olika verktyg som säger sig hjälpa dig och din verksamhet att nå nya höjder. Lika så säger alla verktyg hur bra dem är på att hålla kontakten med dina kunder, så att du kan sälja mer till fler. 

Tar vi en...

14 Sep 2018

Sms som marknadsföringskanal och strategi är ett mycket effektivt sätt att skicka erbjudande och viktig information till anställda och kunder. Nedan finner du några enkla tips som på riktigt hjälper dig att lyckas med dina utskick.

  1. Budskapet bör vara kort och tydlig...

18 May 2018

Den 25 maj aktiveras GDPR. Vi står redo och vill lite lätt informera om följande;

1) Du som kund till oss behöver inte skicka ett personuppgiftsbiträdesavtal till oss. Vi har uppdaterat samtliga nödvändiga dokument och avtal för att kunna erbjuda ett personuppgiftsbiträ...

Please reload

kontakt

Chatta med oss: Klicka på Chatta / Chat knappen längst ner till höger.

Ring oss: 010-160 50 40

E-posta oss: sale [@] vhdmedia.se

Bli kontaktad: Klicka här!

© 2008-2020 VHD Media Group AB | Edsbrogatan 1E, 752 28 Uppsala, Sweden