GDPR

EU har antagit en ny förordning om dataskydd som kallas Dataskyddsförordningen på svenska. GDPR är en förordning som träder i kraft den 25 maj 2018 i alla EU:s medlemsstater. Vi på VHD välkomnar och står redo för de förändringar GDPR innebär.

Allt om gdpr på en sida

På den här sidan kommer vi samla allt vi har om GDPR. Du får möjlighet att på ett transparent sätt granska hur vi arbetar med personuppgifter och på vilket sätt vi skyddar uppgifterna. ​

 

Har du allmänna frågor om vårt GDPR arbete ber vi dig e-posta till support [@ ] vhdmedia.se. Om du är slutanvändare till en av VHDs kunder ber vi dig kontakta kunden tillika avsändaren direkt.

VHD hanterar all data från kunder som personuppgifter med respekt och utan reservationer i enighet med GDPR:s bestämmelser. ​

 

Kunden är personuppgiftsansvarig och VHD förbinder sig till att verka personuppgiftsbiträde för kundens räkning.

 

Då mobiloperatörer följer en lagstiftning som kallas LEK och som är överordnad GDPR är operatörer inte underbiträden till oss. Operatörer ansvarar självständigt för att uppfylla GDPR i alla delar i kombination av LEK. ​

 

LEK står för "Lagen om Elektronisk Kommunikation".

Har du ett personligt personuppgiftsärende?

Vänligen klicka här.

I varje land som är medlem i EU finns en tillsynsmyndighet. I Sverige heter myndighet Integritetsskyddsmyndigheten, tidigare Datainspektionen. Läs mer om GDPR och annat: https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/

avtal, villkor & policys 

Dataskyddspolicy / Integritetspolicy

Allmänna villkor inklusive Personuppgiftsbiträdesavtal och Säkerhetspolicy

General Terms including DPA and Policys (english version)

kontakt

Chatta med oss: Klicka på Chatta / Chat knappen längst ner till höger.

Ring oss: 010-160 50 40

E-posta oss: sale [@] vhdmedia.se

Bli kontaktad: Klicka här!

MADE BY          IN SWEDEN

© 2008-2020 VHD Media Group AB | Edsbrogatan 1E, 752 28 Uppsala, Sweden